Ikrek a családban

Pamela ikergyermekeit ikertestvére szülte meg

Ha elsőre nehezen érthető mit is jelent a cím, nem kell aggódni, az nem a fáradtságtól van. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ilyet még nem hallott az ember.

Pamela és Stephanie ikertestvérek. Jóban, rosszban kiálltak egymás mellett, közös volt az érdeklődésük, nagyon jó testvérek voltak. Idővel mindketten férjhez mentek, majd mindketten szerettek volna anyai örömök elé nézni. Stephanie már a harmadik gyermekének is életet adott, mikor Pamela és férje a többszöri mesterséges megtermékenyítésen is túl volt, mégsem lehetett gyermekük.

Hogy Stephanie a testvérét ismét boldognak láthassa, felajánlotta, hogy kihordja Pamela és férje, John gyermekét. Ez nem volt olyan egyszerű, hisz a testvérek közötti béranyaságot tiltja a törvény Amerikában. Egy év várakozás után végül engedélyt kaptak és beültették az embriókat Stephanie méhébe.

Két héttel a beültetést követően az ultrahangvizsgálaton két kicsi szív dobogott. A szülők öröme határtalan volt. A terhesség 38. hetében császármetszéssel születtek meg az ikrek. Egy kisfiú és egy kislány. Pamela és John vágták el a köldökzsinórt.

ikertestvér ikergyermekei

forrás: www.newsday.com

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!