Ikrek a családban

Babák ékszerekkel

Korábban beszámoltunk az új divatról, miszerint felnőtt ruhába öltöztetik a gyerkőcöket a szülők. Van akinek tetszik, van akinek nem, de az biztos, hogy az időt feleslege siettetni, úgyis olyan gyorsan megy.

A babák ékszerezése is kezd divatba jönni. Ikrek esetében egy jó megoldás lehet, hogy megkülönböztessük őket, ha névvel ellátott vagy más színű karkötőt adunk a babára. Biztosan sok ikres családban előfordult már, hogy a már nagyobbacska gyerekekkel visszanézve a babakori fényképeiket, nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy a fényképen ki is szerepel. Ezzel ezt is meg tudjuk oldani. Viszont az egy nagyon fontos kérdés, hogy ez mennyire biztonságos!?

babák ékszerekkel babák ékszerekkel2 babák ékszerekkel3 babák ékszerekkel4 babák ékszerekkel5 babák ékszerekkel6 babák ékszerekkel7 babák ékszerekkel8 babák ékszerekkel9 babák ékszerekkel10 babák ékszerekkel11 babák ékszerekkel12 babák ékszerekkel13 babák ékszerekkel14 babák ékszerekkel15 babák ékszerekkel16 babák ékszerekkel17 babák ékszerekkel18

kép forrás: pinterest.com

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!